Diari La Veu del País Valencià
RTVV / Compromís abandona Les Corts al crit de vergonya i dimissió
Europa Press / València

Els parlamentaris de la coalició d’esquerres han abandonat la comissió abans que el conseller de Governació i Justícia, Serafín Castellano, donara a conéixer el pressupost del seu departament per a 2014.

Morera ha explicat als mitjans de comunicació, una vegada fora de la sala, que Compromís “se’n va perquè aquest Govern no dóna respostes davant d’una anormalitat”. “No podem consentir que vulga aparentar normalitat quan s’ha decidit de manera poc legítima tancar RTVV”, ha indicat.

El síndic de Compromís ha recordat que el PP “ha posat tota la trama de corrupció dins de RTVV” i considera que “ara hauria d’estar explicant per què la volen tancar, i no aparentar una normalitat que no es creu ningú”. “Aquest Govern està trencat. Sol·licitem la dimissió de Fabra i eleccions anticipades ja”, ha demanat.

Morera ha apuntat que a la comissió que han abandonat “s’havia de parlar d’uns pressupostos que després no executen, dels quals no donen cap explicació perquè són opacs i que no serveixen per a eixir de la crisi”. El síndic de Compromís creu que en el cas del tancament de RTVV s’està “en una situació gravíssima, no expliquen, no donen la cara i no consensuen amb els treballadors, a més de no acceptar que han d’aplicar una sentència”, ha finalitzat.

Compromís abandona la Comissió de Pressupostos en protesta pel tancament de RTVV

Comparteix

Icona de pantalla completa