Diari La Veu del País Valencià
RTVV / La pròxima en caure Telemadrid
ACN / Barcelona

En un comunicat, el Consell Professional de TV3 acusa el Govern valencià de “fer populisme” en contraposar el tancament de la ràdio i la televisió públiques amb el manteniment d’escoles i hospitals i creu que aquesta decisió “respon a l’estratègia política del Partit Popular d’eliminar totes les televisions autonòmiques”.

El Consell Professional de TV3 ha expressat també la seua solidaritat amb els treballadors i els ciutadans del País Valencià, que “en paguen les conseqüències”. “El tancament dels mitjans de comunicació públics representa la pèrdua definitiva per als valencians d’optar a uns mitjans de comunicació plurals i en la llengua pròpia”, lamenta en un comunicat.

El manifest també ressalta que els ciutadans valencians “tenen dret a estar informats a través d’uns mitjans públics que, en moments com els actuals, són més necessaris que mai” i reivindiquen el paper de la televisió de proximitat com a “eina bàsica de cohesió social”. “A més, la decisió del govern d’Alberto Fabra deixa el País Valencià sense emissions en la llengua pròpia del territori”, recorda el Consell Professional de TV3, que ha fet una crida “a frenar el desmantellament dels mitjans públics”.

Comparteix

Icona de pantalla completa