Diari La Veu del País Valencià
Cotino prohibeix l’entrada al Ple de Les Corts a Elvira Murcia
RedactaVeu / València

El president de Les Corts Valencianes, Juan Cotino, ha denegat la invitació que el grup parlamentari Compromís havia sol·licitat perquè Elvira Murcia assistira, des de la tribuna de convidats, al Ple de Les Corts de demà dimecres.

En l’escrit, per a comunicar la denegació de la invitació, justifica la prohibició de la presència d’Elvira Murcia en el Ple perquè “va ser expulsada del recinte parlamentari el 5 de juny de 2013, per pertorbar l’ordre”.

Des de Compromís es qualifica de vergonyosa aquesta decisió de Cotino “que tracta de reduir la visibilitat del col·lectiu de la dependència, greument afectat per les retallades i els impagaments del govern del PP”.

“Elvira Murcia és una persona que ha aconseguit transcendència amb les seues denúncies sobre la difícil situació que ha portat el Consell a les persones dependents i en eixe sentit arribà a encadenar-se davant la Generalitat, per això ara Cotino actua en contra d’ella, per la seua capacitat d’evidenciar la nefasta actuació del govern del PP en tot allò relacionat amb la dependència”, han assenyalat des de Compromís.

Comparteix

Icona de pantalla completa