Diari La Veu del País Valencià
RTVV / La Generalitat evita donar falses esperances sobre la proposta dels treballadors
ACN / València

El vicepresident ha dit que aquesta proposta s’està analitzant “des del punt de vista jurídic, tècnic i econòmic” per donar una resposta el més ràpid possible “per responsabilitat i respecte”.

Ciscar ha afegit que la resposta serà abans de la votació de la llei que aprovaria el tancament i ha evitat “dibuixar cap escenari que done peu a especulacions i falses esperances”.

“La postura de la Generalitat Valenciana no ha variat, això no és una negociació, se’ns va demanar parlar amb vosaltres i hem accedit a escoltar, se’ns ha fet un plantejament i es farà una anàlisi seriosa i es donarà resposta als plantejaments”, ha insistit José Ciscar.

El portaveu del govern valencià ha confirmat que el Comitè d’empresa de RTVV ha proposat prejubilacions, apuntant que hi ha més de 200 treballadors majors de 55 anys, una disminució de les externalitzacions per augmentar la càrrega de treball, sortides voluntàries incentivades, reincorporacions a l’administració pública i una congelació dels costos laborals durant dos anys per ajustar-se al contracte-programa.

Preguntat sobre el per què no s’havia rebut abans al Comitè d’empresa, el número dos del Consell ha dit que durant el procés de negociació de l’ERO les negociacions s’havien de fer amb la direcció de RTVV, l’empresa que duu a terme el procés, i no amb la Generalitat Valenciana.

Comparteix

Icona de pantalla completa