Diari La Veu del País Valencià
Fabra: No s’avançaran les eleccions perquè eixa decisió és meua”
EFE / Alcoi

El president del Partit Popular del País Valencià, Alberto Fabra, ha assegurat hui que les eleccions autonòmiques seran en 2015 i ha subratllat que “si l’oposició vol veure alguna urna més, ho té fàcil perquè en les europees està la possibilitat de reduir el nombre de diputats”.

Segons han informat fonts del PP, el líder dels populars valencians ha explicat que cal aprovar una modificació a Les Corts i es votarà si els partits de l’oposició volen. El que suposaria fer un referèndum juntament amb les eleccions europees, per a baixar el nombre de diputats de 99 a 79. “Eixa sí és la seua responsabilitat”, ha asseverat.

Fabra ha fet aquestes declaracions en la clausura de la Convenció Política que Noves Generacions valencianes (NNGG-CV) ha celebrat durant aquest cap de setmana a Alcoi amb el lema ‘Democràcia i Llibertat’.

Durant la seua intervenció ha confirmat que “no s’avançaran les eleccions autonòmiques” perquè “la decisió és meua i puc assegurar-los a tots els valencians que les eleccions seran al maig de 2015, quan hàgem conclòs amb el nostre compromís i millorat les condicions dels ciutadans”.

Ha destacat que els joves del PP han demostrat aquest cap de setmana que “hi ha una altra manera d’entendre la política, des del diàleg, les idees i el debat” i “ara ens toca no solament escoltar-les sinó també sumar-les al nostre projecte i la nostra gestió”.

Ha assegurat que els joves han posat de manifest “els valors principals del PP, una política centrista i reformista, de vocació europea i amb els nostres principals valors, que són democràcia i llibertat, els pilars fonamentals de qualsevol societat”

“No estem en època de canvis”

“No estem en època de canvis, sinó en un canvi d’època”, ha recalcat Alberto Fabra, qui ha afirmat que “des de NNGG i el PP som conscients que en el canvi no solament cal parlar de polítics, sinó de gestors, de responsabilitat, de la relació entre l’administració i la societat i més que mai de vocació de servei i d’estar al costat del ciutadà”.

Al seu judici, “estem més que mai per a servir el ciutadà, en moments d’extrema dificultat, amb decisions difícils però les úniques que reforcen a les persones i al nostre territori”.

Ha lamentat que “uns altres només cerquen fer soroll, la política de la pancarta que varia segons els seus interessos, de l’oposició permanent i no voler col·laborar amb qui pren decisions difícils per a tirar endavant perquè no volen ni un mínim de desgast per la societat a la qual representen”.

El president del PPCV ha insistit en l’aposta per “una nova relació amb els ciutadans, una nova administració més lleugera, menys costosa i posant-la al servei de la societat”.

Fabra ha ressaltat el “esforç compartit” que s’està realitzant i que, ha dit, “està valent la pena”, perquè gràcies a “decisions complicades que estan allunyades del soroll i recolzades en el sentit comú i la responsabilitat, s’està generant un canvi de tendència que hem de consolidar”.

Comparteix

Icona de pantalla completa