Diari La Veu del País Valencià
00.30 h: Apaguen Ràdio 9 i els treballadors s’atrinxeren a RTVV
RedactaVeu / València.

A mitjanit Ràdio Nou s’ha apagat, bo l’ha apagada Fabra. Els treballadors de Radiotelevisió Valenciana (RTVV) han impedit aquesta matinada en un primer moment accedir als liquidadors al centre de control on estan els cables per a tallar les emissions, i han denunciat que se’ls ha intentat impedir que gravaren aqueixes imatges.

Posteriorment, han format un cordó davant el control central de la televisió perquè no entrara la policia, que finalment s’ha retirat entre crits de “no es tanca”.

El presentador de l’informatiu especial que s’emet des de la mitjanit ha explicat poc després de les dues de la matinada que els liquidadors nomenats aquesta vesprada pel Govern valencià per a tancar l’empresa pública estaven en el control central de la televisió i que “en qualsevol moment” podien apagar-la.

Els treballadors s’han situat enfront d’aqueixa sala i han frenat l’accés a la mateixa per part dels liquidadors, igual que han fet posteriorment amb els agents de policia desplaçats fins a allí.

A les 2:45 hores s’ha informat que el centre de producció de RTVV a Alacant havia sigut clausurat, i que dins de les instal·lacions alacantines solament està la policia i el vigilant de seguretat, amb ordre de no deixar entrar cap treballador.

Durant l’informatiu també s’ha anunciat que el canal 24 hores de TV3 està emetent el senyal de Canal 9 amb l’emissió especial i en directe sobre el tancament.

Des dels estudis de 9/24 s’ha emés un informatiu especial amb la presència del comité d’empresa i amb connexions telefòniques en directe dels dirigents dels partits valencians, com Ximo Puig, Enric Morera, Mònica Oltra o Marga Sanz.

Comparteix

Icona de pantalla completa