Diari La Veu del País Valencià
Ciscar: “La manifestació no va ser prou nombrosa per a avançar eleccions”
EFE / València

En una entrevista en la Cadena Ser, Ciscar ha afirmat que les eleccions al País Valencià seran el 24 maig de 2015, i ha afirmat que el que ara preocupa al Consell i a la “immensa majoria de ciutadans” és eixir com més prompte millor de la crisi i crear llocs de treball.

Ha reconegut que el Consell va viure amb “molta preocupació” les hores prèvies al tall de l’emissió de Televisió valenciana, però ha assegurat que el que va prevaldre en aqueix procés “sobre qualsevol altra qüestió” va ser que les Forces i Cossos de Seguretat “no hagueren d’emprar cap tipus de força policial”.

“Açò feliçment es va aconseguir”, ha defensat el vicepresident, qui ha dit que el Consell prefereix ser criticat per “la tardança en les labors del tall d’emissió” que no perquè la Policia haguera hagut d’emprar la seua força, una imatge que, segons ha dit, “haguera sigut més nociva”.

Morera demana mantenir la unitat d’acció per a recuperar autogovern i RTVV

El portaveu de Compromís en Les Corts, Enric Morera, ha defensat hui la necessitat de mantenir “la unitat d’acció per a recuperar l’autogovern i una Radiotelevisió Valenciana (RTVV) sense ingerències dels governants”.

Morera ha considerat que la resposta ciutadana d’ahir “és una riuada de milers i milers de ciutadans que s’ha portat per davant a un mal i indigne govern, que actua en contra dels interessos del poble valencià”.

Segons Morera, “RTVV, la bona, la que han fet en els últims dies els professionals, ha aconseguit unir al poble valencià”. Per açò, ha afegit, “ara, hem de mantenir aquesta unitat d’acció per a recuperar el nostre autogovern”.

Comparteix

Icona de pantalla completa