Diari La Veu del País Valencià
Vídeo: La policia fa callar en Xàtiva a uns xiquets que cridaven contra Fabra
RedactaVeu / Xàtiva.

Un altre acte de Fabra, esta vegada a Xàtiva, altre escàndol.

La Policia impedeix els veïns assistir a la inauguració del Convent de Sant Doménech per part del president de la Generalitat, Alberto Fabra. A l’acte també assisteixen la ministra espanyola de Foment, Ana Pastor i l’alcalde i president de la Diputació, Alfonso Rus.

Una nova protesta d’empleats de Ràdio Televisió Valenciana (RTVV) en un altre acte públic del president de la Generalitat, Alberto Fabra, en el qual s’ha desplegat una forta presència policial, ha provocat moments de tensió entre periodistes i els agents, que impedien l’acostament al cap del Consell.

Mentrestant, els alumnes del CP Taquígraf Martí corejaven: “Que torne Canal 9″ des del pati del col·legi a l’arribada de Fabra”.

Segons publica el diario.es-CV la policia ordena fer callar a xiquets d’un col·legi que cridaven contra Fabra.

Els manifestants mostren quadres de Fabra boca avall com el botifler Felip V, persona non grata…

>

La policia fa callar en Xàtiva a uns xiquets que cridaven contra Fabra i a favor de Canal 9

Huit furgons de la Policia Nacional, reforços de la Guàrdia Civil i assistència de la Policia Municipal, amb aquest sèquit s’ha blindat el President de la Generalitat, Alberto Fabra, per a poder assistir a la inauguració de la restauració d’un antic convent a Xàtiva i així poder apartar-se de els treballadors i ciutadans que protesten pel tancament d’RTVV.

Comparteix

Icona de pantalla completa