Diari La Veu del País Valencià
Les ONG demanen al Consell que rectifique els pressupostos i que siguen més solidaris
EFE / València

Aquestes tres organitzacions han convocat una manifestació i una jornada de reflexió i debat, amb el lema ‘Rectifiqueu!’, el dimarts 17 de desembre, coincidint amb l’inici de la discussió plenària dels pressupostos de la Generalitat.

Denuncien que la proposta del Consell “seguirà aprofundint en les retallades” de les subvencions i ajudes destinades a les associacions dels àmbits de l’acció social i cultural, i suposarà una “greu reculada” en la construcció de l’Estat del benestar i de les polítiques de cohesió social.

La jornada s’iniciarà amb una taula redona de portes obertes al Palau de Pineda, amb la participació del professor d’Economia Aplicada de la Universitat de València Amat Sánchez i membres de la Plataforma per a la Defensa de la Sanitat Pública, Plataforma en Defensa de l’Ensenyament Públic, Aliança per un Sistema Públic de Serveis Socials i la Xarxa de Xarxes d’Acció Social i Cooperació.



Després de la taula redona realitzaran una marxa que s’iniciarà a les 18 hores des de les Torres de Serrans i conclourà a la Plaça de la Mare de Déu, on es llegirà un manifest.

Amb aquest gest, les entitats socials volen denunciar que, amb l’excusa de la crisi, “s’estan imposant solucions orientades a protegir els interessos comercials i financers de les grans corporacions que afecten directament les persones més vulnerables”.



La Xarxa de Xarxes d’Acció Social i Cooperació del País Valencià agrupa onze xarxes d’organitzacions socials i entitats del Tercer Sector d’Acció Social i Cooperació al Desenvolupament.

Comparteix

Icona de pantalla completa