Diari La Veu del País Valencià
Bellver: “La prioritat del PP, els serveis públics i la de l’esquerra, la llengua
Europa Press / València.

El portaveu del grup parlamentari en Les Corts, Jorge Bellver, ha assegurat que les prioritats del PP i del president de la Generalitat, Alberto Fabra, “són els serveis públics fonamentals, sanitat i educació, i la creació d’ocupació” mentre que les de l’esquerra són “la III República i la unitat de la llengua”.

En un comunicat, Bellver ha destacat que els diputats del seu grup estan portant “a tots els racons del nostre País” el missatge amb les seues prioritats per a mostrar que “el més important són les persones, la qualitat de la sanitat i l’educació que reben, l’impuls de les infraestructures productives que generen llocs de treball i ajudar a les petites empreses, els comerços i els agricultors a prosperar i així que puguen crear ocupació”.

“La meta està clara i el camí per aconseguir-la també. I a açò ens dediquem amb treball diari i explicacions davant els ciutadans. Però els valencians mereixen saber també quines són les prioritats de l’esquerra, què és l’important per als grups de l’oposició, i sincerament sembla que viuen en un altre món”, ha apuntat.

Sobre aquest tema, ha indicat que els socialistes, per exemple, “viuen pendents d’enquestes que no els ofereixen res bé i els donen com a únic consol llançar-se als braços d’un tripartit on les prioritats dels minoritaris són la III República, canviar l’himne i els senyals d’identitat o acabar amb la llibertat d’elecció de centres hospitalaris i educatius, per no parlar de la radicalitat que demostren en promoure la desobediència a les normes i la insubmissió”.

El ‘síndic’ del PP en Les Corts ha admès que els dos últims anys “han sigut anys de profundes i importants reformes, algunes molt dures”, però ja en 2013 “han començat a veure’s els resultats i en 2014 s’afermaran per a entrar definitivament en una etapa de recuperació”.

“En el PP pensem en l’important, que són les persones”, ha reiterat Bellver, qui ha agregat: “quina diferència amb aquells per als que els ciutadans es redueixen a la condició de votants, que solament interessen cada quatre anys, i que estan més pendents d’aliances destructives que de protegir i defensar els interessos del nostre País”.

Comparteix

Icona de pantalla completa