Diari La Veu del País Valencià
Ábalos (PSPV) diu que el repte en 2014 és soterrar al PPCV
Europa Press / València

El secretari general del PSPV de les comarques centrals, Jose Luís Ábalos, ha assegurat que després d’un 2013 “complicat el repte del 2014 és soterrar al PP del País Valencià i dir adéu a les polítiques de la dreta que ens han portat al col·lapse”.

Així s’ha pronunciat el socialista en el seu discurs en el Comitè Provincial del partit, en el qual ha recordat que “els reiterats governs del PP han suposat la ruïna econòmica, la fallida social i el debilitament institucional del nostre País, al qual han situat com el paradigma del balafiament i de la corrupció”, ha informat el partit en un comunicat.

Segons ha recalcat, “el PP no està treballant per eixir de la crisi, sinó per un nou model de societat basat en la precarietat, l’exclusió, la reducció de costos i els grans grups empresarials que són el poder real que ens governa en aquest moment”.

“Ací és des d’on el PSPV ha de reaccionar, perquè no servim als mateixos, no som iguals, igual que la ciutadania no és un tot homogeni. Hem de tenir clar al servei de qui estem, quins interessos hem de defensar i quan parlem d’interessos generals tenir clar i molt bé definits els col·lectius als quals representem, els treballadors”, ha subratllat.

Ábalos ha criticat que “el que més dol és l’empremta que el PPCV deixa del País Valencià com a terra en la qual qualsevol cosa és possible”. En aquest sentit, ha assenyalat que “el cas Blasco és el millor exemple de la delinqüència permanent i més enllà del robatori als més pobres, el que s’ha robat és el sentiment d’ajudar als pobres, demostrant una insensibilitat malaltissa”.

Rus, “una persona vulgar”

A nivell provincial, el socialista s’ha referit al president de la Diputació de València, Alfonso Rus, a qui ha qualificat com “una persona vulgar que ara vol ser un vers solt que resulta graciós a la gent i als mitjans”.

“Però no recorden que és el personatge que va denigrar a mestres i discapacitats, que va censurar una exposició fotogràfica de la Unió de Periodistes, açò ja s’ha oblidat. Rus és la demostració de l’absència total d’ideologia i d’escrúpols d’una dreta en la qual cadascun està cercant el seu lloc davant la consciència que el vaixell s’enfonsa”, ha asseverat.

Comparteix

Icona de pantalla completa