Diari La Veu del País Valencià
Vilafranca ja té majorals per a organitzar el Sant Antoni de 2015

Comarquesnord.cat / Vilafranca.

Vilafranca ja té majorals per a 2015. En la vesprada del dissabte es feia oficial la Majoralia de Sant Antoni per a l’any 2015, que estarà formada pels membres de la penya vilafranquina ‘Com a rates’. Un grup de joves de Vilafranca es farà càrrec de l’organització de la festa per a l’any vinent.

La notícia es va fer pública coincidint amb el ‘Dia de les Barres’ i va ser una excel·lent manera d’iniciar les celebracions en aquest any sense majorals. Els membres de la penya ‘Com a rates’, habituals als actes de la festa de Sant Antoni, van rebre l’enhorabona per part de la gent de Vilafranca.

L’Ajuntament de Vilafranca va una crida aquesta tardor per a que la festa més important de l’hivern en aquesta localitat es puga fer entre tots i la gent participe. Encara que en un primer moment la festa de 2014 va estar pendent d’un filL, finalment entre l’Ajuntament i diverses associacions la tiraran endavant. La d’enguany, però, serà una festa en la que es suprimiran alguns elements, però on no faltarà la realització dels actes bàsics al voltant de la ‘barraca’.

Amb les ganes de la gent d’un poble, que ha estat capaç de fer ressorgir als darrers 30 anys la seua celebració més ancestral, es farà la festa d’enguany i, amb la penya ‘Com a rates’ el Sant Antoni s’assegura un any més de vida.

Comparteix

Icona de pantalla completa