Diari La Veu del País Valencià
Fabra, escridassat en la inauguració d’un col·legi a Torrent
RedactaVeu / Torrent

Ahir de matí, el President de la Generalitat Valenciana, Alberto Fabra, va visitar Torrent per inaugurar el Col·legi núm.10 i, com allà on va, es va trobar amb una nombrosa multitud de ciutadans que l’escridassaren per protestar contra les retallades i els atacs que el seu govern està perpetrant.

A pesar de l’opacitat amb què Presidència tracta l’agenda per evitar les protestes del poble, el col·lectiu de Joves amb Compromís per Torrent va estar present per fer costat a la ciutadania. Alberto Fabra va arribar en cotxe oficial fins a la porta del col·legi i “va entrar com un llamp, abaixant la cara davant dels crits de la gent”, han explicat fonts de Joves amb Compromís.

El col·legi núm.10, que ara ha estat batejat com a ‘Les Terretes’ “sense el consens de la comunitat educativa, quan hi havia noms alternatius damunt de la taula”, ha estat una reivindicació històrica dels torrentins i torrentines, ja que han passat quasi una dècada en barracons sense que els governs del PP ni del PSPV trobaren una solució.

Des de Joves amb Compromís per Torrent es valora que els vertaders protagonistes d’haver aconseguit que es pose fi a aquesta injustícia han estat els pares, mares, mestres i la comunitat educativa en general, que mai no han afluixat les reivindicacions amb la seua fermesa i la raó.

Així mateix, des de les joventuts ecovalencianistes també es fa costat a les diferents reivindicacions legítimes de la ciutadania que ahir també es van donar lloc a Torrent, com són la del CEIP Ciutat de Cremona d’Alaquàs, una situació molt semblant a la del núm.10 de Torrent, que va comptar també amb la presència del portaveu de Compromís a la localitat, Vicent Forment, i a la dels treballadors i treballadores de RTVV, que van estar presents també per protestar contra el colp d’Estat mediàtic de Fabra amb el tancament de la ràdio i televisió públiques de tots els valencians i valencianes.

>

>

Fabra arriba a Torrent de l’Horta

Comparteix

Icona de pantalla completa