Diari La Veu del País Valencià
“Encara que no guanye les primàries seguiré com a secretari general”
Europa Press / València

Ximo Puig ha explicat que encara que no guanye les primàries seguirà com a secretari general del partit perquè “tinc una responsabilitat”. Al seu judici, “hi ha un bagatge positiu que té aquesta direcció i continuarà treballant, sense dubte”.

Sobre aquest tema, ha assegurat que “siga qui siga el candidat, el secretari general serà el primer que donarà suport perquè hi haja un resultat magnífic i que hi haja un president o presidenta socialista en la Generalitat”.

Respecte a si han marcat algun nivell de participació mínim, ha asseverat que “quantes més persones hi participen millor”, i s’ha mostrat convençut que “segur que participaran més persones que mai en l’elecció del candidat socialista”.

Els valencians podran participar en aquestes primàries després de la seua inscripció en un centre i previ pagament de dos euros. Sobre aquest tema, Puig no creu que açò puga reduir la participació i ha indicat que els dos euros suposen una quantitat “assumible” que servirà per a “ajudar-nos a pagar una campanya que serà molt austera”.

Inquirit per quines són les seues propostes respecte a l’altre candidat a les primàries, Toni Gaspar, Puig ha assenyalat que el seu “únic adversari” és el PP i que els socialistes comparteixen “un projecte polític basat en tres pilars fonamentals: la reacció democràtica, la reacció econòmica i la visibilitat de la comunitat a Espanya”.

Preguntat per la decisió del portaveu i sotssecretari del PSPV, Francesc Romeu, de no presentar-se a les primàries, Puig ha subratllat que “la decisió de presentar-se o no presentar-se és de caràcter individual”. “L’exercici que ha fet Romeu és un exercici que ha valorat des de la responsabilitat i de la manera de sumar al projecte socialista”, ha postil·lat.

Comparteix

Icona de pantalla completa