Diari La Veu del País Valencià
El PP ‘no baixa del burro’, “sempre hem estat amb les víctimes del metro”
Europa Press / València

El portaveu del PP en les Corts Valencianes, Jorge Bellver, ha assegurat aquest dimecres que tant aquest grup parlamentari com el Govern valencià “han estat i estaran sempre al costat de les víctimes de l’accident de metro de 2006, de les seues famílies i de la justícia”.

Bellver ha indicat que el Consell “ha posat a la disposició dels tribunals tota la documentació que ha requerit sempre i també la que no ha requerit”. Així mateix, ha assenyalat que fins a hui, “tres actuacions en set anys han arxivat una causa que tant experts en infraestructures com perits en accidents, totalment independents, fins a onze que van comparèixer en les Corts, i els tribunals han atribuït, sense besllum de dubte, a l’excés de velocitat del comboi”.

“Si la justícia considera ara que es pot investigar més, el Consell seguirà col·laborant i ajudant la justícia en el seu treball, com ha fet fins al moment”, ha apuntat respecte a la decisió de l’Audiència provincial de reobrir la recerca.

No obstant açò, Bellver ha censurat les declaracions referent a açò dels representants dels grups de l’oposició i ha criticat que “l’esquerra utilitze de manera tan mesquina, vil i indecent el dolor de les famílies, un dolor que mai podrà ser reparat si han perdut un ser estimat” amb “l’única fi” de “atacar políticament el Partit Popular”.

“Demostren que no tenen ètica ni altura de mires ni respecte per la justícia i les seues recerques”, ha dit. “Senzillament, em sembla inconcebible que set anys després seguisquen utilitzant d’aquesta manera les víctimes perquè no els importa ni el seu dolor ni el seu dol. Només busquen atacar el Partit Popular”, ha assenyalat el portaveu del PP.

Al seu torn, ha afegit que, “per descomptat, les víctimes i les seues famílies poden reclamar legítimament el que consideren oportú en qualsevol instància i serà, novament la justícia, la que parle”.

Comparteix

Icona de pantalla completa