Diari La Veu del País Valencià
El PSPV proclama Gaspar i Puig candidats a les primàries obertes
ACN / València

S’ha tancat el termini de presentació d’avals amb un suport del 20% dels avals per a Puig, el màxim permès, i del 15,3% per a Gaspar. Sis dels avals han estat considerats nuls en estar duplicats, segons la comissió.

La comissió ha informat que a partir d’ara s’obri un termini per presentar recursos contra la proclamació de candidats i que el cens s’obrirà a partir del 7 o el 9 de febrer, depenent si hi ha o no hi ha recursos.

En la inscripció d’aquestes primàries obertes a la ciutadania podran participar tots els afiliats del PSPV, integrants de Joventuts Socialistes del País València i els ciutadans majors de 16 anys que ho desitgen.

Els únics requisits són estar empadronat en algun municipi del País Valencià, ser major de 16 anys, la signatura d’una declaració de principis socialistes així com el pagament de 2 euros que estaran destinats únicament a sufragar les despeses del procés electoral, segons que explica el partit.

El pròxim 1 de març es tancarà el termini d’inscripció i serà quan el PSPV inicie oficialment la seua campanya electoral que durarà fins al 8 de març “una setmana en què els candidats tindran l’oportunitat de fer veure als valencians i valencianes que els socialistes volem i podem liderar l’alternança i el canvi de govern, així com consolidar un procés de regeneració democràtica que permeta que els ciutadans tornen a confiar en la política” , ha destacat el portaveu de la Comissió de Garanties, Rafael Rubio.

Comparteix

Icona de pantalla completa