Diari La Veu del País Valencià
El PP continuarà al capdavant de Monòver
Europa Press / Alacant

No obstant açò, els socialistes, que compten amb més regidors, han rebutjat aqueixa possibilitat, segons el secretari general de l’agrupació local, Paco Picó.

El PP de Monòver compta amb set regidors, mentre que l’oposició summa deu: set de PSPV, dos de GIM i un de Bloc Progressista. Així, els ‘populars’ mantenen l’alcaldia en minoria des de juliol de 2012.

Aquest dilluns es va portar el document per a la moció de censura a debat en les assemblees locals. En el cas del PSPV, va ser aprovada per majoria, però la “sorpresa” va venir amb l’assemblea del GIM, que va rebutjar l’acord si no els concedien l’alcaldia, ha lamentat Picó, qui ha recordat que en un intent anterior per a desplaçar al PP del Govern municipal, ja va succeir el mateix.

A més, els socialistes no entenen que es propose com a primer edil a la número dos de la formació independent Carolina Albert, ja que la seua experiència en política “és molt curta”. Segons el parer de Picó, “dóna la sensació que GIM està jugant amb el poble”.

Després d’aquesta negociació infructuosa, al PSPV “no li queda més per parlar” però queden a la “expectativa” de poder aconseguir un “acord per a un govern estable”, ha agregat el responsable socialista local.

Comparteix

Icona de pantalla completa