Diari La Veu del País Valencià
Intersindical: ‘El CJC ha fet un dictamen seguint les instruccions del Consell’
RedactaVeu / València.

Intersindical Valenciana afirma que el dictamen del CJC respon a les instruccions que el Consell de la Generalitat ha traslladat a aquest òrgan. Unes instruccions precises que posen en evidència la manca de rigor i que s’allunyen de l’Estatut d’Autonomia, la llei de creació de l’AVL, la jurisprudència dels TJSCV, Tribunal Suprem i Tribunal Constitucional. A més, també s’aparten de tota la comunitat científica i acadèmica que afirma que català i valencià són la mateixa llengua.

Intersindical Valenciana qualifica el CJC com un instrument al servei del Partit Popular i dels interessos foscos de la societat valenciana. Un CJC fet a mida dels interessos polítics i econòmics de les elits valencianes, del qual forma part Francisco Camps que no reuneix cap dels requisits per formar-ne part i que està pendent de diversos causes judicials.

Per tot açò, des del Sindicat es dóna suport al dictamen de l’AVL, a totes les sentències dels Tribunals de Justícia i al món científic i acadèmic i s’exigeix al PP i als seus dirigents que deixen d’utilitzar la llengua per dividir la societat valenciana i es dediquen a combatre l’atur, la crisi i l’espoli fiscal que patim les valencianes i valencians. En definitiva, Intersindical Valenciana els exigeix que deixen d’amargar-se i de tapar les seues vergonyes amb la llengua i la bandera i que complesquen les seues obligacions com a dirigents que ens governen.

Comparteix

Icona de pantalla completa