Diari La Veu del País Valencià
ERPV organitza una jornada sobre la interrupció voluntària de l’embaràs
RedactaVeu / València.

Esquerra Republicana del País Valencià ha organitzat per aquest dissabte 15 de febrer a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània la jornada de formació ‘Nativitat Yarza’ amb el títol Dones i Interrupció voluntària de l’embaràs. La jornada servirà per a presentar el document sobre l’IVE elaborat des de la formació republicana així com comptar amb diverses expertes sobre el tema.

El programa de la jornada comptarà a més de la presentació del document, amb la presència de Maria Rosa Amorós, secretària de la dona d’Esquerra Republicana, així com amb una ponència sobre història de la lluita feminista a càrrec de Carme Porta, ex-secretària de polítiques familiars i drets de la ciutadania de la Generalitat de Catalunya i un cinefòrum.

Per a Carme Camps, secretària de la dona d’Esquerra Republicana del País Valencià, “aquesta jornada ha de servir d’inici d’una campanya intensiva contra la contrareforma que proposa el ministre Gallardón sobre la llei de l’avortament. Per a Esquerra Republicana la interrupció voluntària de l’embaràs és un dret, el de la dona a decidir sobre el seu propi cos, i combatrem qualsevol reforma feta al dictat de l’església catòlica i l’extrema dreta que coarte el dret de les dones a decidir”.

Comparteix

Icona de pantalla completa