Diari La Veu del País Valencià
Mesures per prevenir els xiquets davant el ‘risc d’enverinament’ a Paterna
RedactaVeu / Paterna
Compromís per Paterna assenyala que la zona afectada pels enverinaments és la del barri Centre de Paterna, “però no sabem si això podria estar passant a altres barris del poble”. Per aquesta raó, han requerit a la regidora de Sanitat, Paz Rodríguez, perquè aplique “immediatament un protocol que evite riscos innecessaris “per als adults, els infants i els animals que freqüenten les àrees d’esbarjo i de comerç del poble.
Segons Compromís, “l’abandó de l’equip de Govern municipal davant aquesta situació “és prou palès després de les queixes rebudes sobre la brutícia dels solars on es trobava el menjar enverinat”.
Es tracta, segons ha explicat el portaveu, de “solars que continuen sense estar tancats i que van acumulant brutícia i perills, com els objectes amb menjar enverinat que poden ser manipulats pels xiquets i xiquetes que passen a prop”.
Des de Compromís han traslladat la denúncia de FELCAN a la policia local de Paterna perquè “s’intensifique la vigilància dels espais públics i que s’identifique els desaprensius que estan escampant aquest verí, que posa en risc la salut d’éssers vius”.
Fins i tot, segons les mateixes fonts, “hi ha responsabilitats legals per part de qui es dedica a deixar, a l’abast de qualsevol, el menjar contaminat amb un verí que ha causat la mort d’un gos quasi en l’acte, tal i com hem conegut hui”, conclou Juanma Ramón.

Comparteix

Icona de pantalla completa