Diari La Veu del País Valencià
STEPV dóna suport a la vaga general del moviment estudiantil
RedactaVeu / València.

El Sindicat de Treballadores i Treballadors de l’Ensenyament del País Valencià – Intersindical Valenciana (STEPV) ha acordat donar suport a la Vaga General d’Estudiants convocada per al dijous 27 de febrer.

El Sindicat coincideix totalment amb les reivindicacions dels sindicats estudiantils i de les assemblees unitàries que han convocat aquesta vaga. Una vaga unitària, fruit d’un procés assembleari, decidida des de baix, i que compta amb el suport de la majoria dels sindicats estudiantils valencians.

Per a STEPV cal plantar cara als governs espanyol i valencià per les seues polítiques educatives contràries a la majoria de la població i a una educació per a totes i tots. La LOMQE, les anunciades reformes universitàries, les retallades en educació, les polítiques socials…responen a la mercantilització de l’educació i a una política classista i segregadora que pretén impedir l’accés a l’educació al conjunt de la població.

Aquesta política també pretén acabar amb el valencià com a llengua vehicular a l’ensenyament i un retrocés en la gestió democràtica de l’ensenyament.

Per tot açò, des de l’STEPV es dóna suport a aquesta convocatòria unitària i s’anima tot l’alumnat, professorat i la societat valenciana a participar en totes les accions convocades.

Comparteix

Icona de pantalla completa