Diari La Veu del País Valencià
Jaume Cabré reflexiona a Elx sobre la creació literària
El Tempir / Elx.

El Tempir i la Delegació d’Alacant de l’Institut d’Estudis Catalans organitzen la conferència de l’escriptor Jaume Cabré, ‘Començar de zero. Reflexions sobre la creació literària’, aquest 11 de març, a les 19.30 hores, a la Sala d’Actes de la Cam Cultural d’Elx. Sens dubte aquest acte és tot un esdeveniment literari al qual no es pot faltar si s’estima la seua producció novel·lística i que paga la pena de compartir amb amics i familiars.

Jaume Cabré és actualment un dels millors escriptors en llengua catalana i, de fet, un dels més traduïts. Títols coneguts de la seua obra són Les veus del Pamano, Jo confesso, Senyoria o L’ombra de l’eunuc, on tracta temes tan recurrents com el poder i la condició humana. Amb tot, la narrativa no és l’únic camp que ha conreat, també ho ha fet el teatre, el guionatge cinematogràfic, el relat curt i l’assaig. Cal recordar que va rebre el Premi d’Honor de les Lletres Catalanes el 2010.

Signatura d’exemplars

Jaume Cabré signarà exemplars del seu llibre Jo confesso a la llibreria Ali-i-Truc (passeig de les Eres de Santa Llúcia, 5 d’Elx) de 18.30 a 19 hores Serà l’únic moment que es podrà fer-se amb una dedicatòria d’aquest gran escriptor.

Comparteix

Icona de pantalla completa