Diari La Veu del País Valencià
La marea humana aplega a Madrid
RedactaVeu / València

Des del País Valencià es tenen comptabilitzats 84 autobusos i més de 150 persones caminant en la columna del País Valencià. A totes aquestes dades cal afegir les persones que acudiran en transport privat o públic i tots els autobusos que s’han autogestionat per diversos col·lectius sense que l’organització els tinga comptabilitzats, segons han informat fonts d’Intersindical Valenciana.

Dissabte 22M, les diverses columnes aniran des de pobles o barris de Madrid fins a Atocha per participar en la multitudinària manifestació unitària que tindrà lloc a les 17.00 hores i que acabarà a la plaça de Colom amb la lectura del manifest per part de Willi Toledo i Olga Rodríguez i les intervencions de representants dels diversos territoris.

Els dies 23, 24 i 25 estan previstes diverses accions a la ciutat de Madrid. El dimarts 25 de març es decidirà en la reunió de la Coordinadora Estatal la continuïtat de les accions.

Intersindical Valenciana, que és una de les entitats impulsores de la Marxa de la Dignitat, ha anunciat que estarà present en la manifestació.

Segons el sindicat, aquesta mobilització “està unint totes les lluites i totes les organitzacions que estan en contra de les actuals polítiques socials, laborals i econòmiques que s’estan practicant per part dels governs”.

Les reivindicacions de la mobilització de la Marxa de la Dignitat 22M són: No al pagament del deute; No als governs de la troica; No a les retallades i Pa, treball i sostre per a totes i tots.

Comparteix

Icona de pantalla completa