Diari La Veu del País Valencià
Fabra exigeix unanimitat sindical per a acordar l’extinció de Canal 9
Europa Press / València

Segons han confirmat fonts de l’empresa, la signatura del document per part dels sis sindicats amb representació és una condició sine qua non per a l’acord final sobre l’expedient que ja es va posar sobre la taula en la desena reunió del període de consultes, que finalitza aquesta mitjanit.

Fonts sindicals han explicat a través de les xarxes socials que l’empresa ha comunicat que si aquesta vesprada no s’aconsegueix la unanimitat dels sindicats signarà un acta de desacord per a posar punt i final al període de consultes de l’ERO.

Aquest matí empresa i sindicats han tornat a reunir-se a les 11.40 hores, encara que poc després s’ha decretat un recés fins a les 16.00 hores.

En l’assemblea celebrada el dissabte per a abordar el preacord, el 70% dels 1.050 empleats de la casa que van votar van recolzar el document, que contempla indemnitzacions de 35 dies per any treballat amb un límit de 30 mensualitats per a tots els treballadors, així com prestacions lineals per a la plantilla d’entre 5.000 euros i 8.000 euros, i 3.000 més per als treballadors de la franja compresa entre els 45 i els 55 anys.

No obstant açò, CGT va anunciar en aquesta trobada que no votaria a favor de l’acord i que no se sentia compromesa pel resultat final de l’assemblea. Aquest sindicat té dos representants en el comitè d’empresa, compost per un total de 23 persones.

Comparteix

Icona de pantalla completa