Diari La Veu del País Valencià
L’única activitat del Pla Cabanyal en 2013 ha sigut comprar 24 cases per a derrocar
Europa Press / València

Després de la reunió, el regidor socialista ha lamentat que l’activitat principal de Pla Cabanyal siga l’adquisició de 24 cases amb la finalitat de derrocar-les en un futur, segons ha informat el PSPV.

“Aquest mal ús dels recursos públics és absolutament indecent en uns temps de crisi “on totes les energies dels gestors públics han de dedicar-se a generar activitat econòmica i ocupació”, ha manifestat.

Sarrià ha assenyalat que “el Partit Popular es mostra orgullós d’haver adquirit ja 583 immobles dels 1.603 previstos per al seu enderrocament”, quan, segons ha indicat, “tots els recursos haurien d’haver anat a l’adquisició de cases per a la seua rehabilitació, la qual cosa haguera suposat la revitalització social i comercial del Cabanyal, a més de generar milers de llocs de treball”.

Segons l’edil, el Pla Cabanyal “ni tan sols ha sigut capaç de rehabilitar una de les cases adquirides per a la seua seu social, que se situa en un edifici llogat del carrer de la Reina, pel lloguer de la qual es paguen 30.000 euros anuals i on ja s’han gastat més de 300.000 euros”.

“L’alcaldessa ha insistit en la seua estratègia de la confrontació aprovant en la passada Junta de Govern Local del 28 de març el projecte del bulevard Sant Pere i l’adquisició de nous habitatges, reservant 13 milions d’euros del Pla Confiança, sabent que es tracta de projectes inexecutables, i els diners dels quals podrien destinar-se a la rehabilitació d’habitatges i a projectes en els barris per a millorar la qualitat de vida i generar activitat econòmica i ocupació”, ha assenyalat Sarrià.

Vicent Sarrià, PSPV.
Canvi dràstic de política

Sarrià ha exigit novament a l’alcaldessa que canvie “dràsticament” la seua política en El Cabanyal, i “abandone la seua estratègia d’obstrucció a la rehabilitació del barri i concedisca llicències als veïns, i adapte com més prompte millor el Pepri de El Cabanyal en compliment de l’ordre ministerial de desembre de 2009, d’acord amb l’exigit pel Consell de Ministres en el passat mes d’octubre”.

El regidor socialista ha comentat al final de la reunió que s’han gastat més de 40 milions d’euros dels ciutadans en la compra d’aquests 583 immobles, “sense rendibilitat social alguna, amb l’únic objectiu de seguir endavant amb un projecte destructiu i balafiador que ningú defensa, excepte l’alcaldessa”.

Comparteix

Icona de pantalla completa