Diari La Veu del País Valencià
Els mecenes de La Veu rebran una obra d’Anna Moner i Sebastià Carratalà

RedactaVeu / València

La Veu del País Valencià és el diari digital redactat en valencià que tracta els afers que afecten la ciutadania del tot el nostre territori, fet per professionals valencians i des del País Valencià.

Hui tenim la possibilitat, a través del micromecenatge, de decidir que La Veu siga lliure, independent i oberta a la participació i interactuació dels lectors.

És per això que us convidem a agermanar-vos i, si ho estimeu oportú, a col·laborar d’una forma més potent amb el nostre diari mitjançant la figura del mecenes.

Amb aquesta intenció, l’equip artístic format per Anna Moner i Sebastià Carratalà, ambdós columnistes d’aquesta publicació, han realitzat una sèrie de pintures destinades en exclusiva als Mecenes d’Or de La Veu titulada La llengua i la boira.

Es tracta d’un conjunt de retrats de diferents escriptors i filòlegs fonamentals en la normalització, consolidació i difusió de la nostra llengua, però que, malgrat això, són, per a la majoria de valencianoparlants, personalitats poc definides i, en general, amb una tasca a penes coneguda. En aquest primer lliurament, trobem Enric Valor, Carles Salvador, Pompeu Fabra, Manuel Sanchis Guarner, Joan Fuster i Mercè Rodoreda.
En aquestes obres, els seus rostres queden immersos, a causa de l’efecte assolit, en una atmosfera evanescent en què els seus trets es desdibuixen i es tornen fràgils fins a quasi esvair-se, talment com el que sovint ocorre amb la memòria col·lectiva si no es duen a terme els esforços necessaris per conservar-la i mantindre-la viva.

Per a l’execució d’aquestes obres, els autors utilitzen una tècnica que combina la pintura a l’oli sobre alumini i el polit manual. Les planxes, de 30 x 30 cm., van muntades sobre un bastidor de fusta i emmarcades amb un llistó senzill.

Els mecenes podran triar una d’aquestes peces úniques en rigorós ordre de subscripció.

Enric Valor, sèrie “La llengua i la boira”, 2014.

Mercè Rodoreda, sèrie “La llengua i la boira”, 2014.

Joan Fuster, sèrie “La llengua i la boira”, 2014.

Manuel Sanchis Guarner, sèrie “La llengua i la boira”, 2014.

Carles Salvador, sèrie “La llengua i la boira”, 2014.

Pompeu Fabra, sèrie “La llengua i la boira”, 2014.

Anna Moner i Sebastià Carratalà treballen conjuntament des de 1987, i la seua obra s’ha exposat, entre d’altres ciutats, a València, Castelló, Sevilla, Nantes, Ceret, Vila-real, Bordeus, Madrid i París.

Per ser mecenes de La Veu podeu triar les tres opcions a partir de + 240€, + 600€, + 1200€/any. Ací (enllaç al díptic) podeu consultar les diferents maneres que us oferim per col·laborar, així com l’explicació dels diferents serveis/recompenses que hem preparat per a cadascuna d’aquestes. Podreu gaudir d’aquestes d’acord amb l’aportació que trieu.

Comparteix

Icona de pantalla completa