Diari La Veu del País Valencià
Ximo Puig: ‘Ací no farà falta tripartit, perquè guanyarà el PSPV’
RedactaVeu / Alfàs del Pi

Puig es va manifestar així durant la seua intervenció en un acte de precampanya celebrat pel PSPV a l’Alfàs del Pi (Marina Baixa), en què va participar la cap de llista del partit per a les eleccions europees, Elena Valenciano, davant la qual va destacar que “si no hi ha un canvi a Europa, ni a Espanya ni a la Comunitat podran millorar les coses”. “Si no anem a votar, guanyen els que estan”, va advertir.

“Eixirem junts d’aquesta crisi, però no com vol la dreta, que vol que una part quede arrere”, ha afirmat Puig, qui ha lamentat que el País Valencià “està en declivi perquè la dreta durant dues dècades ha arruïnat aquest país”.

Així, ha assegurat que la regió està “en un moment d’absoluta decadència” i ha posat com a exemple que fa 20 anys, quan va deixar de governar el PSPV, estava per sobre de tots els indicadors mentre que ara “està 14 punts per davall de la renda per càpita”.

Així mateix, ha ressaltat que de tota la població que ha perdut l’Estat espanyol “el 25% ha sigut de la Comunitat, més que Madrid, Andalusia i Catalunya juntes, la qual cosa és el pitjor símptoma”.

Quant a la lluita contra la corrupció, Puig ha destacat que s’avergonyeix de parlar d’aquest tema ja que el País Valencià és “paradigma de la corrupció i el balafiament”. “Dimiteixen de diputats però segueixen d’alcaldes; és una estratègia jurídica”, ha lamentat.

Comparteix

Icona de pantalla completa