Diari La Veu del País Valencià
El Tempir presenta La Veu a Elx

RedactaVeu / Elx.

ACL El Tempir d’Elx presenta aquest dijous, a les 20 hores, al Casal Jaume I, el diari digital “La Veu del País Valencià”, una nova presentació que té com a objectiu donar a conèixer la trajectòria de l’únic diari en la nostra llegua que té una cobertura de tot el País Valencià i que fa pocs dies va rebre el guardó de la Crítica de l’Institut Interuniversitari de Filologia Valenciana.

La presentació estarà a càrrec de Josep Enric Escribano, president de l’ACL El Tempir, treballador incansable per la defensa de la cultura i el valencià. El passat diumenge El Tempir organitzà amb gran èxit la Trobada d’Escoles en valencià.

A l’acte intervindran Moisès Vizcaino, editor del diari i el seu director Xavier Pérez.

Considerant el moment que vivim els valencians i les valencianes, El Tempir, des del primer dia del naixement de La Veu valora “molt positivament la tasca periodística, de consciència crítica i d’aportació cultural que porta a terme La Veu”.

Per aquest motiu, “volem contribuir a la seua divulgació, i possibilitar que un equip de la redacció, encapçalat per l’editor, Moisès Vizcaino, presenten els objectius, l’organigrama i les pàgines del diari digital, amb comentaris de detall adreçats a tot el públic interessat que hi desitge assistir”.

Segons El Tempir “els valencians necessitem mitjans de comunicació públics i privats que ens conten què succeix al nostre territori en valencià i en clau valenciana. Davant el desert informatiu que patim -recordem el tancament recent de la RTVV i dels canals audiovisuals de la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió que podíem veure- i la nostra dependència informativa de Madrid, El Tempir organitza amb la col·laboració del Casal Jaume I d’Elx la presentació de l’únic diari digital en valencià que cobreix tot el nostre territori: La veu del País Valencià.

Aquest ciberdiari, guardonat amb el Premis de la Crítica de l’Institut Interuniversitari de Filologia Valenciana 2014 en la modalitat de comunicació i difusió cultural, “és un exemple de l’audàcia d’un grup de persones que des de l’àmbit privat volen contribuir a la normalització informativa des d’una òptica netament valenciana i en la nostra llengua. Amb aquest acte El Tempir dóna suport a aquest mitjà pels trets de professionalitat que marquen el projecte, per la rigorositat informativa i per l’aspiració a oferir un producte informatiu digne per a tot el poble valencià”.

Comparteix

Icona de pantalla completa