Diari La Veu del País Valencià
Ximo Puig: ‘El PSPV mai, mai, mai… pactarà amb el PP”
RedactaVeu / València

El secretari general del PSPV, Ximo Puig, ha assegurat que “ara entenc perquè Rajoy va amagar fins a última hora el candidat del PP” per a seguidament apuntar que “el més greu és que haja pogut ser ministre amb el que pensa. No sé com el deixen eixir al carrer”.

D’aquesta manera ha valorat les declaracions del candidat europeu del PP, Miguel Arias Cañete en les quals assenyalava que “debatre amb una dona és complicat perquè demostrar superioritat sembla masclista”. “Tranquil Cañete. No has demostrat cap superioritat. Masclisme sí”.

El líder dels socialistes valencians s’ha referit a un possible pacte dels dos grans partits per a apuntar que en el País Valencià “mai hi haurà un pacte PP-PSPV. Mai, mai, mai” i ha apel·lat a l’orgull de pertànyer a un partit que porta 135 anys defensant els mateixos valors de llibertat, de justícia i d’igualtat.

De la mateixa manera, ha indicat que el PSPV és “un partit d’esquerres i valencianista, l’únic a la comunitat que mai ha pactat amb el PP i mai ho farem”. Sobre aquest tema, ha insistit que “mai com hui hi ha hagut tantes diferències entre nosaltres i el PP, perquè mai el PP s’havia atrevit a destruir punts drets: el PP que ha acabat en aquesta comunitat amb les caixes, amb RTVV i ara vol acabar amb la dignitat de les Corts”.

Les eleccions europees, primera estació del canvi en el País Valencià

El líder dels socialistes valencians ha assegurat que les eleccions europees són “la primera estació del canvi” perquè “els valencians i les valencianes estan demanant un canvi, volen passar pàgina d’un model i d’un partit, el PP, que els ha fet sentir vergonya de la imatge que per la seua culpa té la comunitat”.

Per açò, ha reiterat que “hem de començar canviant Europa, i el canvi l’hem de liderar els socialistes, perquè som el partit que canvia les coses. Un partit fort ací i a Europa”. “No és el millor moment per a Europa” ha reconegut, “però Europa és hui més necessària que mai”, ha sostingut.

Comparteix

Icona de pantalla completa