Diari La Veu del País Valencià
Imputen un jove de Borriana per un delicte d’amenaces a polítics a les xarxes socials
ACN / València

“Menys pintades a les parets i més trets al cap”. Aquest és el tercer jove acusat de diversos delictes per missatges d’aquest estil a internet des de l’assassinat de la presidenta de la Diputació de Lleó, Isabel Carrasco.

La Guàrdia Civil va obrir una recerca arran d’una denúncia presentada en la caserna de Borriana, on s’informava de diversos comentaris i amenaces genèriques contra polítics a través d’una coneguda xarxa social.

Els agents van iniciar una recerca telemàtica que va donar com a resultat la identificació, localització i imputació d’un jove de 21 anys com a suposat autor d’un delicte d’amenaces greus.



L’actuació l’han duta a terme efectius de la Guàrdia Civil de Castelló de la Plana i les diligències instruïdes passaran a disposició del jutjat de guàrdia de Vila-real.



Aquesta imputació és la segona que hi ha al País Valencià en els últims dies, després que dijous un jove de 19 anys fos detingut a Tavernes de la Valldigna (Safor) per un delicte d’apologia de l’assassinat. Divendres també van imputar una persona a Jerez de la Frontera (Cadis) per fer burla de l’assassinat de la presidenta de la Diputació de Lleó, Isabel Carrasco.

Comparteix

Icona de pantalla completa