Diari La Veu del País Valencià
Dimiteix Lola Johnson, imputada pel ‘forat’ de Canal 9
ACN / València

La també exportaveu del govern de Camps ha mostrat la seua total disposició a col·laborar amb la justícia i ha remarcat que totes les actuacions al llarg de la seua trajectòria professional “s’han ajustat a la legalitat i a la defensa de l’interès general”.

El jutjat de primera instància i instrucció numero 6 de Paterna (Horta Oest) ha acceptat la denúncia interposada per la coalició Compromís contra l’equip directiu de Ràdio Televisió Valenciana (RTVV) a causa de la seua gestió econòmica i patrimonial així com la presumpta responsabilitat en el tancament de l’ens. 



Segons que han confirmat fonts del Tribunal Superior de Justícia (TSJ) del País Valencià i de la mateixa coalició Compromís, el jutge ha imputat l’exdirector general, José López Jaraba, l’exdirectora de Canal 9, Lola Johnson (fins ara secretària de comunicació del govern valencià) i l’exdirector de Canal 9 Luis Redondo, així com als exdirectors de Ràdio 9, Lluís Motes i Núria Romeral.



El jutge cita Lola Johnson i Luis Redondo el pròxim 8 de juliol al jutjat de Paterna a les 09.00 hores mentre que les declaracions de Lluís Motes i Núria Romeral estan previstes per al 9 de juliol a la mateixa hora. 



Pel que fa a la declaració de José López Jaraba, el magistrat reclama que es practique a través d’un exhortament adreçat als jutjats de Madrid.

Comparteix

Icona de pantalla completa