Diari La Veu del País Valencià
El Consell Nacional de l’STEPV dóna suport a Jaume Sastre

RedactaVeu / Bellreguard.

El Consell Nacional de l’STEPV – Intersindical Valenciana- reunit a Bellreguard (La Safor) acorda donar suport a Jaume Sastre. El company Jaume Sastre està en vaga de fam des de fa 39 dies per reivindicar l’obertura d’un procés de diàleg entre govern balear i els Comités de Vaga.

Per a l’STEPV, la negativa del govern conservador del PP presidit per Bauzà a negociar amb la representació del professorat és una mostra del seu tarannà autoritari, antidemocràtic i catalanofòbic.

Per tot açò, des del Sindicat fan una crida al professorat, a tota la comunitat educativa, a la societat valenciana a mobilitzar-se per donar suport a Jaume Sastre per aconseguir les reivindicacions plantejades.

STEPV considera que la política del govern balear respon, igual que la política del govern valencià i espanyol, a l’intent d’aniquilar l’ús social del català a tots els territoris de parla catalana. “Un genocidi lingüístic que, des del nostre punt de vista, ha de ser combatut des de la unitat i mobilització de les organitzacions i la població de tots els territoris”, afirmen.

Comparteix

Icona de pantalla completa