Diari La Veu del País Valencià
Destrossa de vials a l’Alt Millars

RedactaVeu / Montanejos

La coalició Compromís ha denunciat que l’activitat del transport de fusta per carretera al voltant del municipi de Montanejos “està desfent els camins asfaltats i carreteres” a conseqüència de la circulació “per tot tipus de vials” de camions de gran tonatge.

En aquest sentit, la coalició demana la instal•lació de senyalització per advertir de la prohibició de circular camions de gran tonatge per determinades vies, especialment el vial que uneix la CV190 amb la CV195, el qual “ha quedat totalment destrossat”.

Els representants de Compromís han fet públiques una sèrie de fotografies d’aquest vial per denunciar la situació.

“On estan els senyals? On està el control per quan se circula en carreteres que clarament prohibeixen aquest tipus de tonatge? Per què no se cerquen mesures per compatibilitzar la situació? Què fa el diputat provincial responsable d’aquesta zona?”, es pregunta Compromís, per a immediatament afegir que els veïns de la comarca de l’Alt Mijares “perden carreteres vitals per tenir ara pedregals”.

Segons la coalició nacionalista, “com demostren les fotografies, el vial que uneix la CV190 amb la CV195, ha quedat totalment destrossat” i des de l’ajuntament de Montanejos “únicament van promoure la reparació fins el camp de tir, a pesar que aquest vial l’utilitza gent de tota la comarca, per a tot tipus d’activitats, més ara amb el tancament de farmàcies i entitats bancàries en molts municipis, la gent ha de moure’s encara més”.

Segons explica Compromís en el seu comunicat “no és tracta d’una crítica a l’activitat fustera, “sinó a la falta de control de per quins vials es permet anar; alguns no són més que camins asfaltats que queden completament destrossats pel pes, i sense que després se’ls obligue a reparar-ho”.

Comparteix

Icona de pantalla completa