Diari La Veu del País Valencià
Sanz: ‘El CIS són el gran regal del PP al negoci en l’educació’

RedactaVeu / València

La síndica d’EUPV, Marga Sanz, sobre la recent publicació al DOCV de la creació de centres de gestió privada, ha manifestat que “els CIS són el gran regal que fa el Consell del PP perquè alguns convertisquen en negoci un dret fonamental com és l’Educació”.

Per a Esquerra Unida, “la senyora Catalá ha donat llum verda a la definitiva privatització de l’educació no universitària” per la qual cosa “exigirem la seua compareixença perquè no és en absolut raonable que es done el recolzament als centres d’iniciativa social mentre que se suprimeixen unitats de la pública”.

Esquerra Unida assegura en el comunicat que s’oposa a la cessió municipal de sòl públic i que “es compromet a revertir aquesta mesura a partir de 2015”.

Cal assenyalar, que la Federació d’Ensenyament de CCOO PV va denunciar divendres que la creació de centres de gestió privada -publicada al DOCV eixe dia- és una mesura “sense cap justificació” que respon “al benefici d’empreses privades, i no al de servei de la ciutadania ni de les famílies”, per la qual cosa ha instat els ajuntaments “perquè no col•laboren en la cessió de sòl públic per a la construcció de Centres educatius públics de gestió privada”.

Comparteix

Icona de pantalla completa