Diari La Veu del País Valencià
Actes commemoratius del 8é aniversari de l’accident de metro de València
RedactaVeu / València

L’Associació de Víctimes per l’Accident de Metro 3 de Juliol (AVM3J) ha convocat aquesta setmana diversos actes commemoratius del 8é aniversari de la tragèdia que va causar la mort de 43 persones i 47 ferits i que fins el moment no s’ha cobrat cap responsable.

Així, el pròxim dijous 3 de juliol, a les 13.00 hores se celebrarà un petit homenatge al Jardí situat a prop de l’estació de metro de Jesús.

El punt de trobada està situat al jardí situat a l’encreuament del carrer Sant Vicent amb el carrer Roís de Corella –punt situat damunt de la anomenada ‘corba de la mort- on es va produir la catàstrofe-. L’AVM3J realitzarà un ‘petit homenatge’ a les víctimes de l’accident ‘dipositant sobre aquest lloc unes flors acompanyats per so del quartet de corda’ i dedicaran unes paraules en el seu record.

Es pot consultar aquest enllaç de ‘8 anys teixint esperança’ per saber més detalls per a col·laborar amb l’AVM3J en aquest homenatge.

Homenatge a les persones mortes i supervivents

Per altra banda, dijous 3 de juliol, de 19 a 20 hores i a la plaça de la Mare de Déu de València se celebrarà l’acte central d’homenatge a les víctimes i la commemoració ‘dels 8 anys sense respostes des de l’accident de metro del 3 de juliol’. L’acte comptarà amb la col·laboració de muixerangues acompanyades de diverses colles de tabal i dolçaina, Pablo Monleon i Pau Alabajos.

Un poc abans, de 18 a 19 hores del mateix 3 de juliol, a l’església de Sant Llorenç, situada enfront de les Corts, tindrà lloc de 18 a 19 hores la santa missa pels morts en l’accident de metro del 2006, la qual serà oficiada per Honori Pascual.

L’AVM3J ha informat que en cas de no poder assistir, es pot visitar la plaça virtual en aquest enllaç.

També es poden consultar els actes programats en aquest i aquest altre enllaç de facebook.

Comparteix

Icona de pantalla completa