• La Veu del PV al Facebook
  • La Veu del PV al Twitter
  • La Veu del PV al Google +
  • RSS
  • contacte
Dilluns, 27 de març de 2017

La Veu del País Valencià

suma't

Qui som

Laveupv.com és un diari digital que naix l’1 de gener de 2013 amb l’objectiu clau i fonamental de vertebrar el País Valencià, de ser una veu diferent, independent i rigorosa que contribuïsca al canvi social. Això és, fer ús del periodisme 2.0 a través de les noves tecnologies de la informació i de la comunicació, que en ple segle XXI ens permeten a la vegada parlar de nosaltres els valencians, i connectar-nos directament amb la resta del món.
 
Laveupv.com és el nou diari digital del País Valencià, editat per l’empresa Edicions La Veu del País Valencià, Stat. Coop. V. Els continguts del diari s’estructuren i divideixen en sis grans àrees. Per una banda tenim Actualitat, Temàtica i Territorial, elaborades per la mateixa redacció, agències de notícies i un grup d’opinadors. Per l’altra, comptem amb tres àrees participatives dedicades a la participació directa dels lectors ParticiVeu, de les associacions EspaiCívic i finalment, de continguts existents a internet ValenXarxa.
 
Per fer-ho, el diari s'ha dotat d'un equip de professionals joves formats en el món del periodisme i les noves tecnologies per tal de facilitar diàriament informacions d'interès valencià a l'audiència amb la màxima qualitat i immediatesa. La tasca de la redacció es complementa amb l’àrea ValenXarxa mitjançant un ventall d'opinadors que aporten pluralitat i capacitat d'interpretació i anàlisi al projecte. A més dels blogs de laveupv.com, oberts a tots aquells valencians que vulguen ser part activa del projecte i els enllaços a blogs i webs que ja es publiquen a la xarxa: la Xesfera.

Com a mitjà nascut a l'era d'Internet, per a laveupv.com la innovació és una constant que forma part de la columna vertebral del projecte. Tenim la voluntat per continuar sent capdavanters al mateix temps que treballem per explotar al màxim les possibilitats d'interacció i de participació dels lectors a l’àrea ParticiVeu,  i de l’àmbit associatiu valencià a l’àrea EspaiCívic, on tenen cabuda tot tipus d’associacions, ONGs, federacions i societats musicals.
 
La línia editorial de laveupv.com es basa en la defensa i exigència de quatre valors essencials: els drets humans, la pau i la no-violència, el respecte per la natura i el medi ambient i la cultura, llengua, patrimoni i història del País Valencià. El mitjà pretén arribar a una part de l'opinió pública valenciana, conformada pels lectors en digital, que es situen ideològicament en la defensa de l'estat del benestar social, els serveis públics bàsics, les polítiques econòmiques alternatives a les neoliberals, la sostenibilitat ambiental i els valors propis del País Valencià.
 
Des de la seua inequívoca vocació de servei públic, laveupv.com vol ser una eina d'anàlisi i informació, a més, d’un camí cap a la dignitat del poble valencià. També pretén contribuir en l'imparable dinamisme d’internet elaborat en la nostra llengua i a l’enriquiment del sistema comunicatiu valencià.
 
 
Dades de contacte:
 
Correu electrònic general: info@laveupv.com
Correu de la redacció: redaccio@laveupv.com
Correu de publicitat: publicitat@laveupv.com
Correu de l’editor: coordinacio@laveupv.com
 
Telèfons:
691 081 936
 
Edicions La Veu del País Valencià Stat. Coop. V.
 
Adreça postal:
Carrer Castelló d'Empúries, 64 baix
46270 Castelló de la Ribera
País Valencià