• La Veu del PV al Facebook
  • La Veu del PV al Twitter
  • La Veu del PV al Google +
  • RSS
  • contacte
Dissabte, 21 de gener de 2017

La Veu del País Valencià

suma't

Xesfera

Divendres, 20 de gener a les 20:51h | Nausica

Un matí al Museu de Belles Arts de València

Retaule de la Mare de Déu de la lletAntoni Peris (1393 – 1423)Puixant raja la lletsi la redempcióneix del plaerAnunciacióJacomart (1411 – 1461)El ram escampal’encès mirall fecundde cada aurorai el bec inaturable l’esquinça i no fa trau Crist al sepulcreFrancesc Ribalta (1565 – 1628)Bell i enquibital llit jeu com glop blaude riu que qualla                                                                                                17 de gener de 2017

Anar al blog


Divendres, 20 de gener a les 18:00h | La veu de l'Alcalatén

L'Agenda Cultural del cap de setmana

DIVENDRES 20 DE GENERD\'11:00h a 14:00h Exposicions permanents i temporals al Museu de Ceràmica de l\'AlcoraSant Antoni a les Useres17:00h Arrossegament de panderos. Eixida des de la plaça de l\'Ajuntament. DISSABTE 21 DE GENERD\'11:00h a 14:00h Exposicions permanents i temporals al Museu de Ceràmica de l\'AlcoraSant Antoni a Llucena09:00h S\'arreplegarà la llenya per a la foguera11:30h Preparació de la foguera a la plaça Espanya16:30h Tradicionals Cantats a l\'ermita del sant20:00h Benedicció d\'animals a la porta de l\'església.

Anar al blog

Divendres, 20 de gener a les 17:45h | El Miragall

El CEIP Severí Torres presenta el nou projecte educatiu de menjador

\n El CEIP Severí Torres presenta el nou projecte educatiu de menjador que inclou la incorporació de més personal\n  \n El CEIP Severí Torres ha encetat el 2017 presentant el nou projecte educatiu de menjador al Consell Escolar i les famílies juntament amb el balanç econòmic del servei. Ha sigut justament el resultat positiu d’aquest balanç el que ha conduït a la direcció del centre a introduir millores en el projecte educatiu amb la incorporació d’un nou educador.

Anar al blog
publicitat


Divendres, 20 de gener a les 17:40h | Associació d'Escriptors en Llengua Catalana

Beques per a fer una estada a la residència Jack Kerouac

20 de gener de 2017\nllegeix més

Anar al blog

Divendres, 20 de gener a les 16:20h | Cultura i País

La Intersindical-CSC combatrà les amenaces de l’Estat contra els treballadors públics que vulguin col·laborar amb el procés

El sindicalisme independentista entra als centres de treball públics amb la campanya #jomhiapuntoLa Intersindical-CSC combatrà les amenaces de l’Estat contra els treballadors públics que vulguin col·laborar amb el procésLa campanya #jomhiapunto inclourà assemblees als centres de l’administració per oferir informació i canalitzar les pressions rebudesLes maniobres de l’Estat no fan efecte: Un 51,8% dels empleats i empleades públiques de Catalunya votaria sí a la independència i un 40,5% votaria no, segons les set darreres enquestes del CEOVisita el bloc de la campanya #jomhiapuntoUna de les estratègies de l’Estat per frenar el procés sobiranista és l’amenaça als treballadores i treballadores de l’administració catalana que hi vulguin col·laborar.

Anar al blog


Divendres, 20 de gener a les 15:29h | A la teua Salut!

Portar els vegetales a l'escola.

La inquietud per una alimentació adequada i saludable no és novetat però potser cada vegada més està més present en l\'interès que les persones manifesten per augmentar la seua qualitat de vida. Per això l\'àmbit sanitari, l\'entorn familiar, els mitjans de comunicació i, com no, el món de l\'educació es fan ressò. L\'escola està a la cruïlla de qualsevol tema que socialment siga considerat rellevant.

Anar al blog
publicitat


Divendres, 20 de gener a les 14:07h | Edicions del Bullent

El premi Soler i Estruch de Castelló de la Ribera es convoca i augmenta la dotació

Els Premis literaris Castellum Ripae són una mostra del compromís de Castelló de la Ribera amb la cultura. Enguany ha convocat de nou el Premi d\'Assaig “ Vicent Ignasi Franco”, el Premi “Ausiàs March” de poesia infantil i Premi Soler i Estruch de narrativa, aquest últim amb un augment de la dotació de 2000 a 2500 euros.Edicions del Bullent Publicarà l\'obra guanyadora del Premi Soler i Estruch de narrativa.

Anar al blog

Divendres, 20 de gener a les 14:03h | Vicenç Navarro

Carta a Sin Permiso sobre David Harvey

\nEl profesor Navarro recomienda la lectura de la carta enviada a la revista SIN PERMISO el 19 de enero de 2017.\n

Anar al blog

Divendres, 20 de gener a les 13:46h | Valldigna Digital

@sm_lentusiasta & @benifairo_ajun inauguren #BibliotecaMusical #BFR #Valldigna

L’Entusiasta Benifairó de la Valldigna, inaugura un nou projecte amb col·laboració de l’Ajuntament benifairenc: crear una biblioteca de música. Aquesta serà accessible no només als socis de la banda, sinó a tots els veïns del poble per a la consulta i préstec del seu fons bibliogràfic. L’Ajuntament, mitjançant conveni signat, aportarà una partida de dinersRead more [+]

Anar al blog

Divendres, 20 de gener a les 13:30h | xàtiva; punts de vista

¡Riure per no plorar!

Avui es produeix el relleu a la Casa Blanca. En principi, no ens hauria d\'importar. És un assumpte intern dels Estats Units. Ara bé, sempre he sostingut —irònicament, és clar— que tots els ciutadans del món hauríem de participar a les eleccions nord-americanes. Els membres de l\'elit de la primera potència mundial són els putos amos. Per a bé o per a mal, llurs decisions ens influeixen.

Anar al blog
publicitat


Envia el teu blog
Envia el teu blogEstadístiques
307 blogs donats d'alta
28180 articles totals