• La Veu del PV al Facebook
  • La Veu del PV al Twitter
  • La Veu del PV al Google +
  • RSS
  • contacte
Dilluns, 27 de març de 2017

La Veu del País Valencià

suma't

Xesfera


Dilluns, 27 de març a les 16:33h | La línia de Wallace

Una serra, tres castells

Per a molts dels qui tresquem habitualment per les sendes d\'aquesta terra de castells, la presència d\'una d\'aquestes fortificacions representa un atractiu afegit que fa més interessant i desitjable una caminada --o que, fins i tot i molt sovint, és suficient per si mateixa per a justificar-la. Imagineu, doncs, com de desitjable i interessant pot arribar a ser la possibilitat de caçar, en un sol itinerari, fins a tres castells, tots ells remarcables per una raó o per una altra: el de Perputxent, a la rodalia de l\'Orxa, potser el més conegut i el que millor conserva, malgrat tot, les restes de la seua antiga esplendor; el de Rugat, a la vessant oposada de les muntanyes que separen el Comtat de la Vall d\'Albaida, inevitablement lligat al feyt que descriu en la seua crònica el Rei Conqueridor (l\'emboscada que li va parar el cabdill andalusí Al-Azraq, i que va estar a punt de costar-li la vida: \"e ell donans celada ab ·VII· celades de moros, e ab gran brugit de corns e danafils, e balesters quey hauia molts, e ab dargues.

Anar al blog

Dilluns, 27 de març a les 15:25h | Blog de IEBS

¿Qué es un Social Media Manager?

La entrada ¿Qué es un Social Media Manager? aparece primero en Blog de IEBSchool.\n\n\n Posts Relacionados:\n \n \n \n \n \n Social Media Manager vs Community Manager\n \n \n \n \n \n Profesiones en social media: más allá del community manager\n \n \n \n \n \n Smash Tech Get Social: Evento Social Media en Barcelona\n \n \n \n \n \n El ABC del Social Media\n \n \n\n

Anar al blog

Dilluns, 27 de març a les 13:35h | Associació d'Escriptors en Llengua Catalana

Relleus en la Junta Directiva de l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana

Després del recompte de vots, dut a terme pel comitè electoral i presentats a l\'assemblea general de l\'Associació, es va constituir la Junta Directiva de l\'Associació d\'Escriptors en Llengua Catalana, que queda formada pels següents socis: \nllegeix més

Anar al blog
publicitat


Dilluns, 27 de març a les 13:35h | La veu de l'Alcalatén

La V Marxa en bici anti-fracking eixirà de Vistabella

Del 22 al 24 d\'abril, la V Marxa en bici anti-fracking recorrerà Castelló per \"donar visibilitat i demanar que es deneguen els projectes d\'investigació d\'hidrocarburs a l\'empresa Montero Energy\". Organitzada per l\'Associació pel medi ambient i contra el canvi climàtic (AMA) i la Plataforma anit-fracking de les comarques de castelló (PAF), tindrà enguany l\'eixida en Vistabella del Maestrat.

Anar al blog


Dilluns, 27 de març a les 11:06h | Diblogacions

HABLAR EN CRISTIANO, VULVA!

A la premsa hi havia una foto on es veia el famós autobús carabassa del pene i la vulva transitant per New York. Com que no vaig ampliar la imatge, no vaig poder apreciar si estava tot això escrit en anglés o seguia en español, cosa que, per a mi, és molt important. Si els cartells estan escrits en anglés, la cosa té una certa rellevància perquè el missatge implícit és que Dios no solo habla en cristiano.

Anar al blog

Dilluns, 27 de març a les 10:30h | El Miragall

Ruta de senderisme Castelló-Senyera-La Font Amarga 2017

\n El Centre Ocupacional Municipal El Castellet organitzarà el proper dimecres 29 de març,el III encontre de senderisme  2016-2017 de centres ocupacionals integrats en COPAVA.\n \n Es una ruta  per a persones amb diversitat funcional i que assisteixen als centres ocupacionals de les diferents comarques de València.\n  \n\n \n\n \n El punt de trobada serà el Poliesportiu Municipal de Castelló;  s’han programat  3 rutes per nivells i diferent dificultat per a que puguen escollir l’opció que més s’adapte a cada usuari.

Anar al blog
publicitat


Dilluns, 27 de març a les 10:08h | Escriure per no callar

Hem sigut mal fets, però no estem acabats

Moltes vegades m’he perdut entre la multitud. Altres sempre he anat a contracorrent i prompte faré 54 anys i no fa res en tenia 34.  El concepte del temps i l’espai formen part de la nostra identitat, ens poden dur alegries i disgusts, en aquest sentit és una alegria veure com el sistema econòmic en el qual funcionem vora 40 anys manifesta signes de desgast importants. A partir d’aquest moment podem i estem obligats a construir un altre sistema que supere tot el mal-somni que estem vivint.

Anar al blog

Dilluns, 27 de març a les 09:40h | Editorial El Toll

Presentació de "Llàgrimes de tardor", d'Eduard Creus a Manresa

Presentació de \"Llàgrimes de tardor\", d\'Eduard Creus. Divendres, 31 de març de 2017, a les 20:00 h. Cafè del Taller de Manresa. L’acte comptarà amb la presència de l’autor, i serà presentat per la docent i escriptora manresana, Marta Herèdia i Almasqué. ¡Us hi esperem!

Anar al blog

Dilluns, 27 de març a les 06:37h | LA PANXA DEL BOU

UNA DONA DEL SEU TEMPS PERÒ AVANÇADA AL SEU TEMPS

En els darrers anys s’està recuperant, per sort per als lectors, l’obra de Stefan Zweig i d’altres autors europeus que ja havien estat llegits a fons fa algunes dècades i que més endavant, per aquestes estranyes fluctuacions del món literari, van restar oblidats de forma relativa. Algunes de les millors biografies de Zweig no es trobaven fa un parell de dècades, si no era en llibreries de segona mà i en edicions antigues.

Anar al blog

Dilluns, 27 de març a les 00:00h | Poesia Infantil i Juvenil

"Bona nit, lluna" i "Poemes i cançons de bressol": dos libres de poesia musicada per a bebés de Núria Albertí

Hui us presentem dos llibrets de cançons de bressol que són una delícia i ambdós libres són de Núria Albertí.El primer d\'ells és Bona nit, lluna, recent editat per El Cep i la Nansa dins d\'una nova col·lecció de poesia infantil que han tret Olivia. Amb unes superxules il·lustracions de Mercè Galí el llibre conté 7 poemes per a bebès, musicats, cançonetes de bressol que són fantàstiques per a cantar-los abans de dormir.

Anar al blog
publicitat


Envia el teu blog
Envia el teu blogEstadístiques
312 blogs donats d'alta
29811 articles totals