• La Veu del PV al Facebook
  • La Veu del PV al Twitter
  • La Veu del PV al Google +
  • RSS
  • contacte
Dilluns, 27 de febrer de 2017

La Veu del País Valencià

suma't

Xesfera

Diumenge, 26 de febrer a les 22:37h | Club Atletisme Xàtiva

El CAX al II Trail de Anna

Hui s’ha celebrat la II edició del trail d’Anna, una prova que destaca per la bellesa del seu recorregut i així ho confirmen les més de 1000 inscripcions que hi han hagut en el dia de hui. Teníem tres proves, 21 kilòmetres amb 980 de desnivell positiu, 14 kilòmetres amb … Continue reading →

Anar al blog

Diumenge, 26 de febrer a les 20:59h | Alta Fidelidad - Amàlia Garrigós

FICAE: reconéixer l’altre des del lloc de l’afecte

Reconéixer l’altre des del lloc de l’afecte. Aquesta frase dita en veu alta pel codirector de FICAE, Pepe Miralles, situa el marc teòric i pràctic d’un festival de cine que va molt més enllà de l’entreteniment. Una sentència que fonamenta les bases de l’existència de FICAE en què cal redefinir constantment el concepte de malaltia.La tercera edició del Festival Internacional de Cine y Arte sobre Enfermedades #3FICAE, ja està en marxa.

Anar al blog

Diumenge, 26 de febrer a les 20:30h | Casal Jaume I Vall d'Albaida ACPV

SESSIÓ SETMANAL: "MOVIMENT I SALUT"

El Casal d\'ACPV - Vall d\'Albaida i el Consell Local de Joventut d\'Ontinyent volem impulsar aquesta proposta! La creació d\'un espai on cada participant pot compatir els coneixements i les habilitats, entorn al moviment i salut, adquirides durant el seu desenvolupament físic i personal. Un espai on aprendre tècniques, exercicis i activitats físiques i esportives que milloren la nostra salut. Una trobada on té cabuda la dansa, la meditació, el ioga, el pilates, etc.

Anar al blog

Diumenge, 26 de febrer a les 19:19h | La veu de l'Alcalatén

Alex Marin i Ruth Perales guanyen la I Pujada al Castellet de les Useres

Amb 300 inscrits, este matí s\'ha disputat la I Pujada al Castellet de les Useres. Organitzada per l\'ajuntament de la localitat i el Club de muntanya el Castellet, la prova ha tingut 19 km de recorregut. L\'atzenetí Alex Marin i la corredora del CEM Costur Ruth Perales han estat els guanyadors en la categoria sénior.Marin ha completat el recorregut amb un registre d\'1h 33\' 15\". A 8\" del corredor del Maestrazgo-Textil Escuder entrava David Prades.

Anar al blog
publicitat


Diumenge, 26 de febrer a les 16:25h | La veu de l'Alcalatén

Carnicer i del Barrio guanyen el XII Rallysprint Llucena

El Ford Fiesta R5 pilotat per l\'alcorí Santiago Carnicer, amb Rodolfo del Barrio de copilot, va guanyar ahir dissabte el XII Rallysprint Llucena. El cotxe del vigent campió autonòmic de ral·lis, amb una mitjana de 83 km/h, va marcar els millors registres en cadascuna de les 3 passades al tram de la carretera d\'Argelita.Segon, a 33 segons, va quedar el Peugeot 206 WRC de Luis Flores i Nacho Aviñó.

Anar al blog


Diumenge, 26 de febrer a les 13:30h | La veu de l'Alcalatén

Carnestoltes a l'escola de Costur

Les escoles dels nostres pobles han celebrat esta setmana la festa de Carnestoltes. Com a mostra el CEIP de Costur, on el divendres van ensenyar les seues disfresses donant una volta pel poble. El recorregut va acabar amb una xocolatada al centre educatiu. Rockers, banda de música, estrelles del pop... la música va ser protagonista de les disfresses.A més, ahir els majors van viure la seua festa de Carnestoltes amb sopar i ball inclòs.

Anar al blog

Diumenge, 26 de febrer a les 11:30h | El Miragall

Els patis de l’escola com a espais educatius fonamentals

\n El CEIP Severí Torres posa en marxa una comissió per repensar els patis de l’escola com a espais educatius fonamentals i posar en marxa la nova biblioteca\n \n El Severí Torres ha decidit posar en marxa dos nous projectes educatius amb els quals seguir sumant a la qualitat de la vida escolar dels seus alumnes. D’una banda, l’AMPA i el centre estan treballant en el disseny d’un nou pati escolar que integre les noves tendències pedagògiques que entenen aquest espai com un lloc d’oci d’aprenentatge i creativitat.

Anar al blog
publicitat


Diumenge, 26 de febrer a les 00:48h | Poesia Infantil i Juvenil

Juguetes de palabras, palabras de juguete... poesia de David Chericián, jugant amb les paraules

Anem a paraular les joguines o juguem amb les paraules... poemem i juguem.Juguetes de palabras,palabras de juguete—eso y más te prometela tierra donde labras.Juegos, abracadabras,mariposas o fieras—todo lo que tú quieraslo tienen las palabras.Palabras con ideas,ideas con palabras—sólo lo que tú abrasserá lo que poseas.(David Chericián)Il·lustración d\'Evangelina Prieto.

Anar al blog

Dissabte, 25 de febrer a les 19:33h | Nausica

Només paraules

Som mar o esculls?Sobre el llenç com l\'alè,només paraules

Anar al blog

Dissabte, 25 de febrer a les 19:04h | EL CAU DE CALPURNI

JUSTINIÀ TANCA L'ESCOLA D'ATENES

(\"Escola d\'Atenes\" de Rafael, retocada per mi)JUSTINIÀ TANCA L\'ESCOLA D\'ATENESA Olegari Gonzalo.Mireu, amics, en què s\'ha convertit l\'Escola d\'Atenes, mireu com els funcionaris del coneixement operen sobre l\'esperit dels alumnes, una inquietud de rutines, la taula humiliada pels anys de la fusta.Mireu l\'aspecte d\'este bon home, pare de família i responsable, com des de la seua humanitat d\'universitari gris l\'ensenyament s\'ha convertit en inèrcia adquirida, ambrosia per a buròcrates cansats, un bon lloc per a jubilar-se.

Anar al blog

Dissabte, 25 de febrer a les 15:52h | Si dubto és que sóc, si penso és que sóc

Titulars de rues de carnestoltes

\"Iñaki Urdangarin pot continuar vivint a Suïssa\"\" La infanta Cristina respira tranquil·la. La Zarzuela, també\"http://www.naciodigital.cat/noticia/125647/millor/escenari/urdangarin/despr/sentencia/llibertat/sense/fianca/preso/ajornada\" A més de Forcadell, el vice-president primer, Lluís Corominas; la secretària primera, Anna Simó; i la secretària quarta, Ramona Barrufet, han estat denunciats per la fiscalia pels delictes de desobediència i prevaricació, per haver permès el debat i la votació de les resolucions sobre el referèndum, el 6 d’octubre.

Anar al blog
publicitat


Envia el teu blog
Envia el teu blogEstadístiques
312 blogs donats d'alta
29085 articles totals