• La Veu del PV al Facebook
  • La Veu del PV al Twitter
  • La Veu del PV al Google +
  • RSS
  • contacte
Dilluns, 27 de març de 2017

La Veu del País Valencià

suma't

Xesfera

Diumenge, 26 de març a les 04:39h | ...Moments i Vents.

Cau la nit, i la llum

Cau la nitEn el país de la foscor,La lluna es tapa amb un mantDavall l\'imaginari infinitD\'un sostre estrelatQue no fa distincions.Cau la nit,Un altra fresca nit,Temerosa i magestuosaSobre les terres del béI la gent que ja nasqué.Cau la nitIluminada pels estels,Eixe mant immensDe llum al firmamentQue ens fa insignificantsDavant l\'univers.Cau la nitEntre varalles i envejes,Entre els que tenen llumI els que la necessiten,Entre la traïció, el fumI la confiança en fets per costum.

Anar al blog

Diumenge, 26 de març a les 03:15h | Balanç d'existències

Ara et diré la veritat

La vella dita «riu bé qui riu darrer» comença a no ser certa. En una societat tan accelerada, si un espera massa corre el risc de no tindre res de què riure o d’haver de riure sol, que és una cosa molt trista. La consigna ara és que cal riure com més aviat millor. Amb … Continua la lectura de Ara et diré la veritat

Anar al blog

Dissabte, 25 de març a les 23:30h | xàtiva; punts de vista

Proposta amb polèmica

El projecte de Centre d\'Art i Arqueologia que l\'empresa tecnològica INELCOM vol construir a Xàtiva, entre les muralles de llevant i la Penya Roja, és la mena d\'assumpte que divideix les posicions de manera irreconciliable tan aviat com transcendeix a l\'opinió pública. S\'entra en el territori del blanc o negre, sense possibilitats per al gris. L\'anunci d\'INELCOM només suscita l\'acord en un punt: el benefici que podria reportar a la nostra ciutat la creació d\'un museu d\'art contemporani.

Anar al blog

Dissabte, 25 de març a les 21:19h | La batcova

Unite The League: primer tràiler de Justice League!

Ja tenim aquí el tràiler de Justice League, la pel·lícula que el 17 de novembre ens portarà a la pantalla gran el grup de superherois per excel·lència de DC Comics.De la mà de Batman (Ben Affleck) i Wonder Woman (Gal Gadot), ens arribaran la resta de components del grup: Aquaman (Jason Momoa), Flash (Ezra Miller) i Ciborg (Ray Fisher).L\'espectacle està assegurat (com a mínim, per a un servidor).

Anar al blog
publicitat


Dissabte, 25 de març a les 20:17h | IMATGIES

NOMS-6. Revista de la Societat d'Onomàstica

 Nou web de la SdOhttps://www.onomastica.catPàgina a Facebookhttps://www.facebook.com/SocietatOnomastica/Noms 6El sisè número de la revista ja es troba en accés obert al web. La setmana vinent s\'enviarà als socis que volen les publicacions en paper.https://www.onomastica.cat/publicacions/noms/

Anar al blog

Dissabte, 25 de març a les 17:16h | Valldigna Digital

Manela i Feli homenatge @OvidiMontllor [@DonesCompromis] AUDITORI #BFR #Valldigna

25 de març 2017 [@DonesCompromis] Manela i Feli reten homenatge a @OvidiMontllor Tweet

Anar al blog

Dissabte, 25 de març a les 16:09h | De tot un poquet

LA REFORMA PROTESTANTEAnar al blog

Dissabte, 25 de març a les 15:50h | Cultura i País

"Els orígens del català, dialectes constitutius i consecutius", per Joaquim Torrent

Els orígens del català, dialectes constitutius i consecutius Els dialectes consecutius del català serien els implantats –constituïts prèviament en altres comarques més al nord- a les terres conquerides als sarraïns, amb l’ excepció, però dels parlars de la Ribagorça (concretament de les seues parts més altes) i el Capcir, on el català se superposà, en el primer cas al basc i a un parlar romànic propi, i, en el segon cas, a l’ occità.

Anar al blog
publicitat


Dissabte, 25 de març a les 15:00h | El Miragall

I Volta a peu i Marxa campanya lluita contra el càncer

\n La 1a. edició de la Volta a peu i Marxa campanya lluita contra el càncer, és una cursa NO COMPETITIVA de caràcter benèfic, que està organitzada per l’Ajuntament amb la col·laboració de l'Associació Lluita Contra el Càncer, Centre multiesportiu ‘El Castellet’, Videca, DHL, Construccions Eliseo Pla i Delícies de Déus. Continua llegint

Anar al blog

Dissabte, 25 de març a les 13:57h | Si dubto és que sóc, si penso és que sóc

La pluja no sap ploure ....o si en sap

extret de https://twitter.com/btveltempsHeus aquí la primavera o el canvi climàtic o tots dos ensems ......ahir em vaig recordar de la cançó del Raimon , que per cert enguany s\'acomiada dels escenaris després de més de no sé quants anys ....amb 12 recitals al maigSi la pluja ahir no sabia ploure .....va caure a bots i a barrals , feia inútil el paraigües, el meu alter ego real va quedar ben xopa malgrat el  citat paraigües, que poc en va parar d\'aigües.

Anar al blog

Dissabte, 25 de març a les 12:00h | Planeta Sigarra

Garbo, l'espia català que enganyà Hitler

Títol: Garbo, l\'espia català que enganyà Hitler Autor: Lluís Juste de NinPublicat per: Ediciones Trilita, febrer 2017. Format: Cartoné, 148 pàgines, 240 X 320 mm, B/N Preu: 28€Aquest febrer d\'enguany es va posar a la venda la nova obra d\'en Lluís Juste de Nin, publicada per Ediciones Trilita, agafant el relleu d\'Edicions de Ponent, que va cessar la seva activitat, en motiu de la mort del seu director i editor, en Paco Camarasa.

Anar al blog

Dissabte, 25 de març a les 11:30h | El Miragall

Dels contenidors de RSU del camí de Sta. Anna

\n Atenent els suggeriments de la ciutadania i de la Policia Local, des de finals de 2015 canviarem d'ubicació els contenidors del camí de Sta. Anna,  per la seguretat dels usuaris i perquè tingueren prou espai per fer les operacions d'abocament amb total seguretat i lluny de l'encreuament de la carretera.\n  \n\n \n\n \n Des d'aleshores ençà s'han produït múltiples situacions i manifestacions dels usuaris per mantenir el canvi o per tornar a l'anterior ubicació.

Anar al blog
publicitat


Envia el teu blog
Envia el teu blogEstadístiques
312 blogs donats d'alta
29800 articles totals