• La Veu del PV al Facebook
  • La Veu del PV al Twitter
  • La Veu del PV al Google +
  • RSS
  • contacte
Dimecres, 29 de març de 2017

La Veu del País Valencià

suma't

Xesfera

Diumenge, 26 de març a les 18:11h | EL CAU DE CALPURNI

MENTIDES

(Imatge no identificada presa de la xarxa)MENTIDES En la foguera del desig crepiten com una música breu però intensa, com un castell de focs artificials que ens sorprèn en la nit un ram de mentides, un ram ofert amb una sinceritat nua, apassionada, exaltada, amb la qual s\'han escrit les millors pàgines de la literatura. Ardent en la foguera del desig confesse que he mentit; encadenar-me al seu cos encara no em semblaprou penitència.

Anar al blog

Diumenge, 26 de març a les 17:43h | Llibres - Oportunitats i saldos

Ortega y Gasset: España invertebrada. Deshumanización del arte

“España invertebrada”“Deshumanización del arte”Autoria: José Ortega y GassetEditorial: Planeta SA DeAgostini, 2010Pàgines: 315Tapa de tela.Bon estat de conservació.ISBN: 9788467594365Preu: 12 eurosEl venc a València.També per correu contra reemborsament (+despeses d’enviament)

Anar al blog

Diumenge, 26 de març a les 17:42h | Llibres - Oportunitats i saldos

Crim de germania. 1980

“Crim de germania”Autoria: Josep LozanoEditorial: Tres i Quatre, 1a edició, 1980Pàgines: 247Tapa flexible.Bon estat de conservacióISBN: 8475020186Preu: 10 eurosEl venc a València.També per correu contra reemborsament (+despeses d’enviament)

Anar al blog

Diumenge, 26 de març a les 17:41h | Llibres - Oportunitats i saldos

Francés. Método Perrier

Francés. Método Perrier“Lengua francesa. Primer curso”, 1958“Lengua francesa. Segundo grado para enseñanza libre”, 1971Tapa dura.Bon estat de conservació.Preu: 25 eurosEls venc a València.També per correu contra reemborsament (+despeses d’enviament)

Anar al blog
publicitat


Diumenge, 26 de març a les 17:40h | Llibres - Oportunitats i saldos

Sueños gitanos

“Sueños gitanos”Autoria: Raymond BucklandEditorial: Integral, 2001Pàgines: 221Tapa dura amb sobrecoberta.ISBN: 9788479016111Preu: 6 eurosEl venc a València.També per correu contra reemborsament (+despeses d’enviament)

Anar al blog

Diumenge, 26 de març a les 13:13h | La veu de l'Alcalatén

En preparatius a l'Alcora l'exposició "Ballen, ballen, que jo cantaré"

El divendres que ve, 31 de març, a les 20h es presentarà el projecte educatiu i l\'exposició de treballs realitzats al taller del Museu de Ceràmica de l\'Alcora per alumnes d\'infantil i primària del col·legi Puértolas Pardo. La temàtica és la música tradicional de la localitat. L\'exposició es podrà visitar fins al 24 d\'abril.Després, a les 20:30h, la plaça de la Sang acollirà una \'performance\' a càrrec d\'alumnes del centre educatiu, la projecció del \"Cant del Garrofejar\" i un bureo amb la Rondalla l\'Alcalatén, la Rondalla i Grup de danses de l\'Associació de jubilats i pensionistes Comte d\'Aranda, i el Grup de danses Font d\'Aixart.

Anar al blog

Diumenge, 26 de març a les 10:56h | Valldigna Digital

@DonesCompromis #ManifestFeminista #Valldigna

Lectura del manifest de la Jornada Feminista convocada per Dones amb Compromís per part de la simatera Conxa Mansanet i la benifaironera Zaira Pellicer. Tweet

Anar al blog

Diumenge, 26 de març a les 09:12h | LA PANXA DEL BOU

SEXE, PODER I MEMÒRIA HISTÒRICA PERSONAL

Fa anys, uns quants, molta gent de totes les edats, que havia estat de cor republicà, entre la qual un gruix important de socialistes d\'aquí i d\'allà, àdhuc de comunistots nostrats, va començar a sentir simpatia per la monarquia recuperada. Ja no em sorprenc de res però jo havia vist, en algunes escoles d\'estiu aleshores recents, unes auques sobre Juan Carlos absolutament mancades d\'inspiració i que podrien semblar tretes d\'una peli d\'Álex de la Iglesia avant la lettre, al xicot li queien els mocs i coses així.

Anar al blog
publicitat


Diumenge, 26 de març a les 08:00h | El Pont Cooperativa de Lletres

OBSERVADOR A CAL PARADÍS

Sí senyores i senyors, despús-ahir 24, al migdia l’amic Joan Garí i un humil servidor passàrem unes hores al santuari de Miquel Barrera. I dic hores, perquè així fou. Arribàrem […]

Anar al blog

Diumenge, 26 de març a les 04:39h | ...Moments i Vents.

Cau la nit, i la llum

Cau la nitEn el país de la foscor,La lluna es tapa amb un mantDavall l\'imaginari infinitD\'un sostre estrelatQue no fa distincions.Cau la nit,Un altra fresca nit,Temerosa i magestuosaSobre les terres del béI la gent que ja nasqué.Cau la nitIluminada pels estels,Eixe mant immensDe llum al firmamentQue ens fa insignificantsDavant l\'univers.Cau la nitEntre varalles i envejes,Entre els que tenen llumI els que la necessiten,Entre la traïció, el fumI la confiança en fets per costum.

Anar al blog

Diumenge, 26 de març a les 03:15h | Balanç d'existències

Ara et diré la veritat

La vella dita «riu bé qui riu darrer» comença a no ser certa. En una societat tan accelerada, si un espera massa corre el risc de no tindre res de què riure o d’haver de riure sol, que és una cosa molt trista. La consigna ara és que cal riure com més aviat millor. Amb … Continua la lectura de Ara et diré la veritat

Anar al blog

Dissabte, 25 de març a les 23:30h | xàtiva; punts de vista

Proposta amb polèmica

El projecte de Centre d\'Art i Arqueologia que l\'empresa tecnològica INELCOM vol construir a Xàtiva, entre les muralles de llevant i la Penya Roja, és la mena d\'assumpte que divideix les posicions de manera irreconciliable tan aviat com transcendeix a l\'opinió pública. S\'entra en el territori del blanc o negre, sense possibilitats per al gris. L\'anunci d\'INELCOM només suscita l\'acord en un punt: el benefici que podria reportar a la nostra ciutat la creació d\'un museu d\'art contemporani.

Anar al blog
publicitat


Envia el teu blog
Envia el teu blogEstadístiques
312 blogs donats d'alta
29847 articles totals