Diari La Veu del País Valencià
2013, consolidar el projecte amb la cooperació ciutadana
Des de l’abril de l’any passat, l’objectiu de 2012 l’hem fet realitat. Formar un equip de treball multidisciplinar (empresa-comercials-periodistes-tècnics), per iniciar l’edició de laveupv.com a partir del primer dia d’aquest any, tal i com vam anunciar el passat 9 d’octubre. Han estat nou mesos de treball intents, debat i aprenentatge continu.

Per al 2013 l’objectiu és consolidar el projecte comunicatiu de laveupv.com. Des de dins, innovant i millorant dia a dia el diari, i des de fora, amb la necessària cooperació i implicació, essencialment, de la ciutadania del País Valencià, que al cap i a la fi té la primera i l’última paraula per decidir si cal un mitjà com laveupv.com al nostre país.

La cooperació ciutadana ens cal des de dues vessants:

Per poder ser un mitjà participatiu, cal la connexió diària, compartir-lo amb els contactes, correus electrònics i xarxes socials. Com a lectors podeu establir una coelaboració directa des de ParticiVeu. Com a blogaires que ja hi sou a la xarxa, podeu tindre presència en la Xesfera, dins de ValenXarxa. Com a nous blogaires, podeu obrir-ne un en ValenXarxa i formar part de laveupv.com. Com a membres de qualsevol associació, podeu participar de l’EspaiCívic, o d’altres àrees que s’adapten millor als vostres propòsits. També podeu comentar els textos dels opinadors, blogaires i en breu, els de les notícies. Tanmateix us podeu donar d’alta al butlletí per rebre els titulars de cada dia.

Per poder ser un mitjà lliure financerament, cal assolir l’agermanament de 10.000 ciutadans que aporten una microdonació mínima d’1 € al mes (Agermana’t: X un café al mes). El fons obtingut serà destinat a incorporar més redactors i altres professionals, a banda de mantenir els que ja estan treballant en el projecte (periodistes i tècnics), com també incrementar els mitjans tècnics.

Hui amb les noves tecnologies, amb el micromecenatge i des de la vostra connexió digital al diari, podem compartir i fer realitat un canvi necessari en el sistema comunicatiu valencià, l’existència d’un mitjà en valencià, fet per valencians, que vertebre el País Valencià i contribuisca al canvi social.

Nosaltres creguem fermament en aquest projecte, som conscients de les dificultats, i de la limitació de recursos inicials, però confiem amb el nostre treball i amb la cooperació ciutadana, per consolidar La Veu del País Valencià: la teua, la de tots.

Corre la veu !!!!

Comparteix

Icona de pantalla completa