Diari La Veu del País Valencià
Ribó qualifica de ‘deplorable’ l’afirmació de Sílvia Jato en referència a València
RedactaVeu / València.

Tal com es pot escoltar en unes declaracions realitzades per a la Cadena Ser, Joan Ribó, alcalde de la ciutat de València, ha qualificat de “deplorable” l’afirmació de Sílvia Jato durant la retransmissió en directe de la visita de Gloria Gaynor al col·legi Lluís Vives del cap i casal, en què la presentadora es va referir a la ciutat com a “poblet”.

L’edil ha manifestat que “no ho vaig escoltar, però em pareix deplorable”. Aleshores, els periodistes li expliquen qui va realitzar aquesta afirmació i Ribó respon que li dóna igual “qui ho diguera, encara que ho haguera dit algú del meu partit; em pareix deplorable”. I, finalment, l’alcalde de València convida Jato perquè “primer, que s’assabente; segon, que no ofenga i, en tercer lloc, que vinga i ho vega. Sobretot, que vinga i ho vega i que tinga un poc de sentit comú”.

Visita de Gaynor

Aquest dilluns, la cantant nord-americana va actuar als Jardins de Vivers. Abans, pel matí, va passar pel col·legi Lluís Vives, tal com va informar La Veu, per a visitar la comunitat educativa que havia fet un vídeo versionant la famosa cançó de Gaynor, I will survive, que podeu veure ací. I, tal com ha publicat aquest diari, la presentadora gallega estava fent la retransmissió en directe de la visita al col·legi en Las Mañanas de TVE i va afirmar que València, una ciutat amb 786.189 persones registrades al padró el 2015 segons l’INE, és un “poblet”.

Comparteix

Icona de pantalla completa